4 modele de recuzita fara de care nu vedem o petrecere #cabinafotografica #cabinafoto #cabinacupoze

Cat de des, in viata noastra de zi cu zi, ne mai jucam? Asta se poate rezolva imediat cu props-urile potrivite! Exista ceva magic in punerea unei peruci, a unei palarii haioase sau a unui pistol de jucarie care ne lasa sa fim noi insine si sa ne distram din nou ca niste copii .

Un photo booth este unul dintre cele mai bune modalitati de a surprinde energia petrecerii.


Props-urile sunt parte integranta a experientei cabinei, iar alegerea elementelor de recuzita pentru petrecerea dumneavoastra poate fi aproape la fel de distractiva ca si printarea fotografiei.

Cum sa alegeti recuzita? Aceasta este o intrebare dura. Mirii sunt intotdeauna fericiti sa aleaga sortimentele de recuzita in tematica evenimentelor lor. Iata cateva dintre favoritele noastre:

1. Palariile Cine nu viseaza sa fie pirat? Indiferent daca doriti sa locuiti in Caraibe , sa aveti puterile unui magigian sau sa fiti pompier si nu numai. Palariile sunt calea de a face acest lucru!


2. Ochelarii Ochelarii, de toate formele si dimensiunile, sunt o cale naturala pentru dezlantuirea copilului din noi. Se spune ca ochelarii pot transforma o persoana, eu de exemplu, atunci cand imi iau ochelarii de soare simt ca sunt invizibila.:)) Ideea este ca ochelarii sunt o modalitate amuzanta si simpla de a adauga caracter unei fotografii.


3. Armele Distractia este un lucru bun, dragostea este un lucru bun. Dar ce se intampla daca mergi la o nunta sau la o petrecere si nu te distrezi? In acest caz, probabil ca ar trebui sa te calmezi si sa te aduni si sa pretinzi ca esti furios de dragul unei fotografii ? Aceasta este o alta poveste, si o recomandam foarte mult. Avem o multime de recuzita aparent violenta, care paradoxal tinde sa aduca oamenii impreuna pentru a crea unele dintre cele mai bune fotografii facute vreodata. Folosirea de arme ca elemente de recuza obliga adesea oamenii sa devina creativi si sa faca mici scene si povestiri miniaturale care sunt cu adevarat superbe. Asadar, stocul nostru de arme, catuse, sabii si alte arme (false!) - sunt unele dintre cele mai creative stimulente pentru o fotografie reusita.


4. Props-uri Props-urile alese cel mai des sunt dupa tematica, dupa hobby, dupa meserie, dupa culori sau mesaje.Voi sunteti clientii nostri si va iubim pe toti in mod egal, sunteti preferatii nostrii. Din acest motiv, dorim sa stiti ca suntem mai mult decat fericiti sa va personalizam recuzita pentru a se potrivi evenimentului dumneavoastra.


Daca aveti o idee pentru un model de props pe care doriti sa il vedeti, discutati cu noi despre el. Suntem aici pentru voi!


Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l tineti minte este ca acesta este trand-ul. A avea un photo booth este un lucru distractiv pentru toti invitatii. Recuzita = Copii mari si mici fericiti! 😊

64 afișare0 comentariu