De ce ai nevoie de o cabina foto pentru evenimentul tau? Ce este o cabina foto?

Cu cat aflii mai multe informatii despre cabina foto, cu atat iti este mai usor sa alegi serviciul care ti se potriveste cel mai bine.


Citesti aceasta postare pentru ca probabil te intrebi de ce sa aleg acest serviciu, cu ce ma ajuta si cum functioneaza aceasta cabina foto. Asa este?


Din perspectiva aceasta, ne-am gandit sa venim in ajutor cu cat mai multe detalii legate de cabina foto printr-un ghid format din 8 capitole, prin care vom puncta cat vom putea noi de bine, intrebarile cele mai des intalnite, legate de cabina foto pentru eveniment privat, botez, nunta, petreceri corporate sau lansare de produs.


Pentru a incepe cu dreptul, astazi ne-am propus sa lamurim primul element din ghid, ce este o cabina foto si cum te poate ajuta o cabina foto la evenimentul tau, insa ca sa stim ce este haideti sa o cunoastem si pe strabunica cabinei foto.
Conceptul de cabina fotografica a aparut la finele secolului XVIII si a inceput sa devina foarte popular in anii '60; Primele cabine fotografice independente au iesit pe piata in anii '20, o fotografie alb-negru costa doar 25 de centi. 50 de ani a durat raspandirea acestora pe toate continentele, pana cand in anii '70 au aparut fasiile foto color, iar in anii '90, pentru satisfacerea nevoii de print mai rapida, s-a trecut la corelarea cabinei cu un sistem de operare.


Din anii '90 pana in prezent, acestea s-au diversificat ca si design si rapiditate in executarea fotografiilor printate datorita folosirii echipamentelor de ultima generatie, upgrad-ate mereu si mereu, incat acum avem o gama foarte variata de furnizori de unde am putea alege acest serviciu.Sa ne intoarcem la oile noastre si sa revenim la subiectul pe care il avem.

Ce este o cabina fotografica? De ce ai nevoie de o cabina foto pentru evenimentul tau?Un photobooth este un complex de echipamente fotografice menit sa se integreze cu usurinta in contextul evenimentului tau, generand marturii sub forma unor fotografii cu magnet pe loc, luandu-ti de pe cap presiunea de a-ti multumi toti invitatii, indiferent de varsta.


Cabina este compusa fizic direct dintr-un aparat foto, un display/laptop si o imprimanta, ascunse intr-o cutie special creata. Comanda initiala se transmite de pe display, ajunge in laptop, declanseaza aparatul foto si in final ajunge catre imprimanta.


Fotografiile sunt printate pe loc in cateva secunde, in functie de imprimanta folosita. Instalarea unei cabine foto dureaza aproximativ o ora si de regula pe perioada inchirierii o persoana instruita va fii prezenta sa va ajute sa o utilizati.


Indirect pentru a crea un mediu propice, o cabina foto care se respecta vine impreuna cu echipamente de iluminat specifice de interior si/sau de exterior dupa caz, fundal/perdea/ photo corner si bineinteles recuzita si props-uri variate in functie de tipul de eveniment, anotimp sau tematica. Ultimul si cel dintai element este realizarea graficii template-ului la care se lucreaza inainte de eveniment sa fie in ton cu acesta.
Am scris mai sus ''o cabina foto....generand marturii sub forma unor fotografii cu magnet pe loc''. Asta poate face o cabina foto! Poate genera amintiri cu magnet pe loc, si foarte multa buna dispozitie si distractie, testat pentru toate varstele!

Te-am pus pe ganduri? Multumesc pentru rabdare, revin in curand cu urmatorul element din ghid.

Pe curand...

Echipa Funbox Photobooth Constanta38 afișare0 comentariu